Life & business coach i poduzetnica

Oksana Balyk Kirinčić

Certificirani life & business coach i NLP Master s vlastitom digitalnom pričom.

Završila je Tehnički fakultet u Rijeci te edukacije iz područja osobnog razvoja: NLP Master EANLP(European Association of NLP), edukaciju life & business coach, ICI (International Association of Coaching Institutes), te brojne edukacije iz tema digitalnog poslovanja, kreativnog razmišljanja i drugo.

Nakon iskustva u internacionalnoj inženjerskoj kompaniji te rada s različitim profilima ljudi, uviđa potrebe istih te odlučuje preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i krenuti u avanturu poduzetništva. U to vrijeme se educira na području NLP-a koji joj je pomogao da lakše prođe kroz zaokret u karijeri. Od 2019. godine, uz Katarinu Pavlišu, održava NLP radionice osobnog razvoja u Rijeci. 

Svoju kreativnost i svestranost je pretočila u osnivanje online trgovine za majčinstvo mama.donna. 

Promovirajući digitalne trendove u poslovanju potiče slobodu i neovisnost, kreiranje vlastitog stila života, posla i radnog vremena te neovisnost o mjestu življenja. U području osobnog razvoja želja joj je motivirati i osnažiti žene, da pronađu vlastiti put sreće i zadovoljstva u privatnom i profesionalnom životu. Vjeruje da je promjena pokretač razvoja te da pojedinac u sebi ima sve resurse za kreiranje života po svojoj mjeri.

Kontakt: +385 95 1999 253

  • Instagram

 NLP Trener i Coach 

Martina Šušnjara

Profesionalni coach, trener za osobni razvoj i stručnjakinja za upravljanje komunikacijama.


Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, brojne edukacije na temu kreiranja i upravljanja komunikacijskim strategijama, te iz područja osobnog razvoja i coachinga, NLP Trener EANLP/IN (European Association of NLP/ International Association of NLP Institutes) i Wingwave® Coach od strane Besser-Siegmund-Institute. 


Poslovni razvoj prolazila je kroz rukovođenje internim komunikacijskim odjelima i odnosima s javnošću te posljednje upravljajući javnim komunikacijama Gradske uprave grada Zagreba. Stekla je bogato iskustvo u savjetovanju pri strateškom komuniciranju, upravljanju odnosima s javnošću, kriznim i  javnim komunikacijama te glasnogovorništvu kroz društveno odgovorne projekte i političke kampanje.


Svoj profesionalni put pronašla je kroz coaching i savjetovanje na području osobnog razvoja gdje svoja iskustva i znanja koristi podržavajući klijente da učine promjenu i ostvare svoje ciljeve.

Kontakt: 

  • LinkedIn Social Icon

Marketing, promocije i event rješenja

Sanja Margetić

Vlasnica i direktorica agencije Dot One Studio koju je pokrenula nakon dugogodišnje karijere i preko 20 godina iskustva rada kao event managerica, account managerica i senior consultant u raznim marketinškim agencijama: Top promocija, Inventum media, RED agencija, Sintagma media.

Još od formalnog obrazovanja na Pravnom fakultetu u Zagrebu i Splitu, za svaku novu stepenicu u karijeri zahvaljuje sposobnošću kreativnog razmišljanja i komuniciranja. Iako je svoju karijeru započela u odvjetničkom uredu, ubrzo je shvatila da je marketing njena ljubav, strast i poziv.

Iza sebe ima niz, s ljubavlju odrađenih projekata a neki od važnijih koje je vodila su: Rab summer festival, T-mobile regate, Samsung Adriatic Forum, Samsung Galaxy Studio, Samsung S6/S6 edge lounch event, Samsung Digitalne učionice u Hrvatskoj, Opet AutoShow, Advent u Klovićevim Dvorima, Corona Sunset event, S6 BTL online promocije u Hrvatskoj, Bon Bon BTL promocija, Knox konferencija (Hrvatska, Srbija i Slovenija), Douglas lounch event, Benefit lounch event, Civitas Sacra i mnogi drugi.

Kontakt: dot.one.studio1@gmail.com+385 91 22 99 707

 Coach i trener osobnog razvoja 

Sanja Starešinić

Profesionalni coach i trener osobnog razvoja

 

Nakon završetka građevinskog fakulteta kreće u aktivni poslovni život gdje stječe mnoga iskustva u radu s ljudima. U to vrijeme otkriva mentalne tehnike uz koje mijenja pogled na život i pobjeđuje svoje blokade prema ostvarenju željenog. Tu se javlja želja da pomogne drugima kako bi i oni ostvarili svoj potencijal, živjeli slobodno od ograničenja, svojih ili nametnutih, te oslobodili resurse koje imaju u sebi. Kroz taj rad otkriva vlastiti potencijal u radu s ljudima i potencijal svakog čovjeka da osvijesti resurse u sebi te se odlučuje u potpunosti posvetiti radu s ljudima.

 

Edukacije za trenera osobnog razvoja, Mindfulness trenera, NLP Practitionera te certificiranog Life Coacha bile su logičan slijed u otkrivanju svog potencijala u radu s ljudima. U svom radu koristi i energetske tehnike kao certificirani reiki praktičar i praktičar kvantne harmonizacije.

 

Na društvenim mrežama piše o motivaciji i obrađuje teme osobnog razvoja. 

 

Vjeruje da je uvijek pravo vrijeme za promjenu uz vlastiti moto "Živjeti slobodno".

Kontakt: sanja.zivjetislobodno@gmail.com, +385 98 952 3030

  • Facebook Social Icon