top of page
Martina Šušnjara Quantum Zona

 NLP Trener i Coach 

Martina Šušnjara

Profesionalni coach, trener za osobni razvoj i stručnjakinja za upravljanje komunikacijama.


Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, brojne edukacije na temu kreiranja i upravljanja komunikacijskim strategijama, te iz područja osobnog razvoja i coachinga, NLP Trener EANLP/IN (European Association of NLP/ International Association of NLP Institutes) i Wingwave® Coach od strane Besser-Siegmund-Institute. 


Poslovni razvoj prolazila je kroz rukovođenje internim komunikacijskim odjelima i odnosima s javnošću te posljednje upravljajući javnim komunikacijama Gradske uprave grada Zagreba. Stekla je bogato iskustvo u savjetovanju pri strateškom komuniciranju, upravljanju odnosima s javnošću, kriznim i  javnim komunikacijama te glasnogovorništvu kroz društveno odgovorne projekte i političke kampanje.


Svoj profesionalni put pronašla je kroz coaching i savjetovanje na području osobnog razvoja gdje svoja iskustva i znanja koristi podržavajući klijente da učine promjenu i ostvare svoje ciljeve.

Kontakt: 

  • LinkedIn Social Icon
Sanja Margetić Quantum Zona

Marketing, promocije i event rješenja

Sanja Margetić

Vlasnica i direktorica agencije Dot One Studio koju je pokrenula nakon dugogodišnje karijere i preko 20 godina iskustva rada kao event managerica, account managerica i senior consultant u raznim marketinškim agencijama: Top promocija, Inventum media, RED agencija, Sintagma media.

Još od formalnog obrazovanja na Pravnom fakultetu u Zagrebu i Splitu, za svaku novu stepenicu u karijeri zahvaljuje sposobnošću kreativnog razmišljanja i komuniciranja. Iako je svoju karijeru započela u odvjetničkom uredu, ubrzo je shvatila da je marketing njena ljubav, strast i poziv.

Iza sebe ima niz, s ljubavlju odrađenih projekata a neki od važnijih koje je vodila su: Rab summer festival, T-mobile regate, Samsung Adriatic Forum, Samsung Galaxy Studio, Samsung S6/S6 edge lounch event, Samsung Digitalne učionice u Hrvatskoj, Opet AutoShow, Advent u Klovićevim Dvorima, Corona Sunset event, S6 BTL online promocije u Hrvatskoj, Bon Bon BTL promocija, Knox konferencija (Hrvatska, Srbija i Slovenija), Douglas lounch event, Benefit lounch event, Civitas Sacra i mnogi drugi.

Kontakt: dot.one.studio1@gmail.com+385 91 22 99 707

bottom of page