top of page

Uvjeti korištenja

 

Quantum Zona je centar za osobni razvoj namijenjen svima koji su otvoreni za razvoj svojih potencijala u svrhu unapređenja kvalitete života i povećanja dobrobiti.

 

Quantum Zona je centar u vlasništvu tvrtke Aero Roller d.o.o. koja vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala www.quantumzona.com sukladno niže navedenim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja se primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala te korištenjem bilo kojeg dijela, stranica i podstranica, automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

 

Sadržaj na portalu www.quantumzona.com je zaštićen autorskim pravima. Distribuiranje, mijenjanje, posuđivanje ili prodavanje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu tvrtke Aero Roller d.o.o. Objavljen sadržaj na portalu smije se kopirati samo za individualnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

 

Neki od linkova na portalu www.quantumzona.com vode na stranice drugih web-stranica. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Aero Roller d.o.o. te ona nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za poveznice (linkove) na tim stranicama.

 

Aero Roller d.o.o. zadržava pravo promjene, privremenog i trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu www.quantumzona.com bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

 

Aero Roller d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.quantumzona.com stranica.

 

Informacije o poslovnom subjektu:

Naziv tvrtke: Aero Roller d.o.o.

Adresa: Draganići 16, 10010 Zagreb

OIB: 09561974837

IBAN: HR3924840081105838544

Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb

bottom of page