top of page

Zaštita osobnih podataka

 

Aero Roller d.o.o., vlasnik centra Quantum Zona i portala www.quantumzona.com, poštuje privatnost svojih korisnika i obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje usluga.

 

Korisnicima naših usluga jamčimo da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu. Svi podaci poslani putem kontakt obrazaca ili email adrese navedene na portalu www.quantumzona.com neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

 

Osobne podatke prikupljamo kako bi uspješno odgovorili na vaš upit, osigurali pružanje tražene usluge, na vrijeme promovirali i obavijestili vas o našim uslugama kroz slanje email novosti, publikacija i drugih promidžbenih materijala.

 

Vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz Vašu suglasnost i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje i odvijanje naših usluga ili koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje.

 

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, pristajete da Vas kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. U svakom trenutku možete zatražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga, podaci se više ne koriste od strane portala www.quantumzona.com i tvrtke Aero Roller d.o.o.

Politika kolačića

Kako bi stranice www.quantumzona.com ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija tzv. kolačiće (na eng. Cookies). Prema regulacijama EU, Aero Roller d.o.o. prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranice neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje portal www.quantumzona.com.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informiramo korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici upoznati su i primjenjuju Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka.

Kontakt

U slučaju bilo kakvih pitanja i nedoumica u vezi zaštite privatnosti i osobnih podataka pišite nam na email adresu: kontakt@quantumzona.com

bottom of page