Zaštita osobnih podataka

 

Aero Roller d.o.o., vlasnik centra Quantum Zona i portala www.quantumzona.com, poštuje privatnost svojih korisnika i obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje usluga.

 

Korisnicima naših usluga jamčimo da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu. Svi podaci poslani putem kontakt obrazaca ili email adrese navedene na portalu www.quantumzona.com neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

 

Osobne podatke prikupljamo kako bi uspješno odgovorili na vaš upit, osigurali pružanje tražene usluge, na vrijeme promovirali i obavijestili vas o našim uslugama kroz slanje email novosti, publikacija i drugih promidžbenih materijala.

 

Vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz Vašu suglasnost i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje i odvijanje naših usluga ili koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje.

 

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, pristajete da Vas kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. U svakom trenutku možete zatražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga, podaci se više ne koriste od strane portala www.quantumzona.com i tvrtke Aero Roller d.o.o.

Svi djelatnici tvrtke Aero Roller d.o.o. upoznati su i primjenjuju Pravila privatnosti i zaštite osobnih podataka.

U slučaju bilo kakvih pitanja i nedoumica u vezi zaštite privatnosti i osobnih podataka pišite nam na email adresu: info@quantumzona.com